HD-pekskärm och 12 olika märken: 1.3-tums smart klocka med bred färgdefinition, 2.5D-glasskåp med hög hållbarhet, enkel ihopkoppling och ultralätt kroppsdesign för en bättre upplevelse. Lämplig för män och kvinnor, för affärer och sport.
24-timmars puls- och blodtrycks- och sömnmätare: Kontinuerlig automatisk pulsmätning. Var uppmärksam på blodtrycket över tiden. en automatisk spårning av sömnvaraktighet och överensstämmelse med omfattande analys av sömnkvalitetsdatum.
7 sportlägen & IP68 vattentät och kaloriräknare: Vår fitnesstracker har 7 träningslägen som hjälper dig att spåra data för varje specifik aktivitet. Den kan övervakas i realtid, inklusive promenader, löpning, cykling, hoppa, badminton, basket, fotboll, den kan också noggrant mäta dina steg, gångavstånd och kaloriförbränning i realtid, och vattentät klass upp till IP68, du kan bära det i att tvätta händerna, bada eller simma
Aviseringar och appar och GPS: GPS ansluten via din telefon, för löpstatus i realtid. tracker möjlighet att ansluta till telefonen, du kommer aldrig att missa ett samtal och ett meddelande igen. Den vibrerar för att varna dig om din telefon tar emot ett telefonsamtal, e-postmeddelanden, SMS och SNS-textmeddelanden. Alarmerad SNS: Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram, Linked in, Skype, etc.
15 dagars batteritid och den bredaste kompatibiliteten: Med snabbladdningsfunktionen varar laddning i 1,5 timmar i 7 dagar, och standbytiden kan vara upp till 15 dagar. Kompatibel med iOS 9.0 och senare och Android 4.4 och senare smartphones. Den är kompatibel med smartphones med Bluetooth 4.0. Installera "Da Fit"-appen på din telefon och lagra enheten på din telefon.

Det senaste i SmartWatch:

Dela detta