Honor 20 gör sin första officiella lansering med nya teaserbilder.

Honor 20 gör sin första officiella lansering med nya teaserbilder.
Honor gav oss vår första officiella förhandstitt av sin nya flaggskeppstelefon, Honor 20. Företaget delade bilder på en speciell version av telefonen, som det utvecklat i samarbete med modemärket Moschino. Bilderna ger oss inte full bild av telefonen, men den del av skärmen som kan ses sticka ut ur den monogramförsedda väskan visar inga synliga tecken på stora glasögon, inte heller någon form av skåra eller hål. Naturligtvis kan det vara den nedre halvan av skärmen, så det återstår att se om Honor 20 följer i fotspåren av Honor View 20-hålet som lanserades tidigare i år. Den goda nyheten är att väntan inte är för lång eftersom lanseringsdatumet för Honor 20 har satts till den 21 maj och vi kommer att hålla dig uppdaterad live om evenemanget. för att ge dig allt du behöver veta om den nya serien av telefoner. .

Tittut. (Bildkredit: Honor)

Tittut. (Bildkredit: Honor)

(Bild: © Honor)

Vad är så speciellt?

Moschino Special Edition Honor 20-telefonen kommer att ha modemärkets fodral och skärmtema, identisk med Moschino-utgåvan av View 20, men den här gången får du mer. Boxen som specialutgåvan levereras i är designad av Moschino, eftersom den finns på baksidan av telefonen och ett telefonfodral ingår också (som visas ovan).

Det återstår att se om den här utgåvan kommer att ha några tekniska skillnader från standard Honor 20, men vi kommer att veta säkert om mindre än en månad.