Googles nästa Android-telefon kan landa mycket tidigare än väntat

Googles nästa Android-telefon kan landa mycket tidigare än väntat

Nästa telefon vi förväntar oss från Google är Pixel 6a, men medan de senaste ryktena antydde att den har skjutits tillbaka (möjligen till den 28 juli), finns det nu bevis för att den kan lanseras mycket tidigare eftersom det verkar vara en läckt butikslåda. för telefon

Techxine delade en bild av lådan, en webbplats utan verklig historia, så vi skulle ta den med en nypa salt. Ändå ser det övertygande ut, eftersom det matchar Pixel 6:s boxdesign men med Pixel 6a skrivet på den. Men som ett resultat skulle det också vara kompatibelt med Photoshop.

Hur som helst visar lådan en bild av telefonens baksida, som också ser mycket ut som Google Pixel 6, om än tydligen i en lite annan färg. Telefonen som visas här är svart, som Stormy Black Pixel 6, förutom till skillnad från den telefonen verkar randen ovanför kameran inte vara en annan nyans. Allt är bara svart.

En läckt bild av Pixel 6a-förpackningen

(Bildkredit: Techxine)

Även om det å ena sidan betyder att vi förmodligen inte bara tittar på Pixel 6, motsäger det också en tidigare läcka, som antydde att Google Pixel 6a skulle behålla telefonens tvåfärgade stilar.

Designen är annars som du kan förvänta dig av läckorna och ryktena, ser i princip identisk ut med Pixel 6 och har en bakkamera med dubbla linser, även om läckorna tyder på att ett av de använda objektiven kan skilja sig från Pixel XNUMX:s flaggskepp. Google. Bli inte förvånad om plast används på baksidan istället för glas.

Analys: En återförsäljarlåda tyder på en nära förestående release

Även om den här läckan inte innehåller information om releasedatum, tyder det faktum att vi ser en detaljhandelslåda att Google Pixel 6a kan landa mycket snart.

Aktuella läckor tyder på att den kan presenteras på Google IO den 11 maj, men att den kanske inte kommer ut i butik förrän i slutet av juli, på grund av fortsatt brist på chipset. Men den förseningen verkar osannolik om butikslådorna redan är ute i naturen.

Om den lådan är äkta misstänker vi att telefonen kan börja säljas strax efter ett tillkännagivande i maj, men kanske bara i vissa regioner initialt.

Naturligtvis, med tanke på typsnittet, hur lätt det kunde ha fotograferats och den tveksamma färgpaletten, kan denna butikslåda fortfarande vara en bluff.

Via Phandroid