Dessa löparhörlurar med öppen rygg är det perfekta alternativet till AirPods för idrottare

Dessa löparhörlurar med öppen rygg är det perfekta alternativet till AirPods för idrottare

Trött på att kämpa för att implementera funktionen för detektering av rumstemperatur på dina löparhörlurar samtidigt som du går på trottoaren? Eller tycker du att passformen på din AirPods 3 är lite mindre säker än du vill när du springer? Cleer Audio kan ha vad som krävs med sina nya Arc trådlösa hörlurar med öppna öron, eftersom de inte täcker hörselgången alls.

Men innan vi alla nickar klokt, notera att det här faktiskt inte är benledningshörlurar. Cleer förklarar att hans Arc-hörlurar använder en "öronkrok-gångjärnsdesign" som gör att de öppna öronenheterna kan sitta ovanför hörselgången och kanalisera ljud direkt till dina öron genom högtalarna. öron. Företaget säger att denna unika och bekväma nypfria design gör att du kan behålla rumslig medvetenhet medan du njuter av din musik. Löftet? Ta full medvetenhet om din omgivning medan du njuter av spellistan som kommer att inspirera dig att uppnå ett nytt 5K personbästa.

Bluetooth 5.0 med aptX-streamingstöd av högre kvalitet finns också ombord (liksom den gamla vanilla Bluetooth SBC) och Cleer+-appen låter dig justera equalizern och anpassa musikuppspelningen, samt uppdatera firmware.

Cleer Audio Arc finns nu i ljusgrå och midnattsblå. Hörsnäckorna kommer med en inbyggd bärväska för trådlös laddning och prissätts ganska aggressivt till €130/€130 (cirka AU$190).

Cleer Audio Arc går inte in i örat alls

(Bildkredit: Cleer Audio)

Åsikt: Cleers innovativa tillvägagångssätt är värt att titta på

Det finns definitivt en lucka på marknaden för hörlurar som inte behöver föras in i hörselgången (vilket vissa användare kan tycka är oroande eller till och med klaustrofobiskt, speciellt när man springer i trånga miljöer) och sitta på toppen av kindbenen så att vibrationerna kan färdas genom käklinjen.

Avsaknaden av in-ear-insättning är anledningen till att många människor föredrar de klassiska AirPods framför andra alternativ (inklusive AirPods Pro), särskilt för att det gör det lättare att höra din omgivning, vilket uppenbarligen är bra för att springa och träna . Denna sista idé är också kärnan i Sonys konstiga Linkbuds, som vi verkligen gillade i vår fullständiga Sony LinkBuds-recension.

Till skillnad från några av de bästa designerna för benledningshörlurar, ger Cleer dig också on-ear touch-kontroller som låter dig justera volymen, hoppa över spår, spela, pausa, svara och tysta.

Den enda flugan här är den påstådda batteritiden. Cleer Audio Arc har en standard (men inte exceptionell) batteritid på sju timmar: tillräckligt med uthållighet för din långdistanslöpning, men kanske inte tillräckligt för dessa långdistansflygningar. Återigen, du får bara sex timmar från AirPods 3 (eller fem med Spatial Audio aktiverat) ...

Patrick Huang, VD och VD för Cleer Audio, sa: "Vårt design- och ingenjörsteam har överträffat sig själva med Arc. Dess solida on-ear-design, utmärkta ljudprestanda och eleganta designestetik har gjort den till en av mina favoriter nu."

Utan att lägga Cleer's Arc mot (upp?) våra öron för att testa dessa påståenden, är det omöjligt att garantera ljudkvalitet vid det här laget. Alla ivrig löpare (inklusive oss själva) kommer sannolikt att berätta för dig att de letar efter exakt något liknande detta, så vi är definitivt intresserade...