De bästa iPhone 12 och iPhone 12 minifodral för att skydda din nya telefon

De bästa iPhone 12 och iPhone 12 minifodral för att skydda din nya telefon
Apples senaste linje av iPhones har avslöjats, och även om iPhone 12 och iPhone 12 mini inte är lika dyra som iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max-modellerna, vill du behålla din nya telefon glänsande. . Eftersom en iPhone som har reparerats vanligtvis är värd en stor del av sitt värde, finns det också ett ekonomiskt incitament för att säkerställa att din enhet håller längre än vad livet än bjuder på den. Med det i åtanke har vi samlat ihop några fallförslag för varje som kommer att säkerställa att din telefon är skyddad, snygg och i vissa fall mer användbar än någonsin, med hjälp av Apples nya MagSafe-teknik. Alla fodral nedan finns tillgängliga i mini iPhone 12 och iPhone 12. För att skapa den här listan letade vi igenom nätet efter de fodral som imponerar mest på oss. Vi har rankat dem från billigast till dyrast baserat på pris i skrivande stund; dock kan vissa variationer förekomma över tiden.

Funda Oterkin para iPhone 12

(Bildkredit: Oterkin)

1. Oterkin Sling för iPhone 12

Robust inbyggt skärmskydd Inte särskilt attraktivt Med ett kompakt fodral med inbyggd vatten- och dammbeständighet, samt ett skärmskydd, kanske Oterkin inte är attraktiv, men den kommer säkert att hålla din telefon torr. säkerhet och i ett stycke. Trots sin skrymmande charm stöder den fortfarande trådlös laddning, medan stötdämpning säkerställer att din stolthet och glädje kommer att överleva längre än utan detta fodral. Dagens bästa erbjudanden på Oterkin skal för iPhone 12 och Oterkin minifodral för iPhone 12 Oterkin fodral för iPhone 12, ... Oterkin för iPhone 12 Mini ...

Estuche Smartish Gripzilla Armor

(Bildkredit: Smartish)

2. Smart Gripzilla Armor Case

Hållbart integrerat handtag Förmodligen inte det mest visuellt tilltalande fodralet Smartishs Gripzilla har fått rykte om sig att vara ett tufft fodral, och minivarianterna av iPhone 12 och 12 är inte annorlunda. Namnet kommer från ett bekvämt tandat handtag på sidan som hjälper till att forma det efter din hand, medan baksidan är elegant och skyddande. Det är inte det snyggaste fodralet, men det skyddar säkert din telefon med ett minimum av krångel och kan anpassas med Smartish Design Studio. Dagens bästa erbjudanden på Smartish Gripzilla Armor-fodral för iPhone 12 och Smartish Gripzilla Armor-minifodral för iPhone 12 Smartish iPhone 12 Mini Armor...

Estuche Nudient Thin V3

(Bildkredit: Nudient)

3. Estuche Nudient Thin V3

Enkel design och vackra färger. Finns i en mängd olika färger Magneter hjälper till att hålla fodralet på plats Brist på bulk kan betyda att det inte är lika dropptåligt som andra. Nudient är kanske det snyggaste fodralet på den här listan, Nudient ser bra ut men har några intressanta funktioner att kombinera. Ett inre lager av mockatyg förhindrar att damm repar din enhet, medan utsidan har tre lager gummerat material för att göra den lätt att greppa. Slutligen hjälper Nudient-magneter fodralet att hålla sig på plats samtidigt som det är lätt att ta bort. Upptäck Nudient Thin V3-fodralet till iPhone 12 här eller Nudient Thin V3-fodralet till iPhone 12 mini här.

Folio Origami Pipetto

(Bildkredit: Pipetto)

4. Folio av Origami Pipetto

Otroligt mångsidigt Komplett, robust skydd Kan erbjuda för många alternativ för grundläggande användare. Pipettos Origami Folio-fodral är gjorda av antimikrobiella och antibakteriella material som kommer att fungera under månader eller år av användning, och det är ett tufft fodral också. Den verkliga dragningen är dock förmodligen de otaliga sätten du kan ändra bakstycket till ett stativ för att titta på filmer i liggande läge eller FaceTime-samtal i stående läge. Upptäck Pipetto Origami Folio-fodralet till iPhone 12 här och Pipetto Origami Folio-fodralet till iPhone 12 mini här.

Estuche de espejo Pro Porta Ted Baker

(Bildkredit: Ted Baker/Pro Porta)

5. Ted Baker Pro Porta spegelfodral

Stort varumärke till ett anständigt pris. Behändig spegel Skyddar skärmen Inte lika hållbart runt kanterna. Ted Baker och Pro Porta-serien har vacker design, med ett skärmskydd i "Folio"-stil som erbjuder en spegel för nödsituationer med make-up och selfieförberedelser. Även om det kanske inte skyddar kanterna på din enhet och skyddar skärmen, erbjuder det ett välrenommerat varumärke om det är din grej.

Estuche Spigen Slim Armor

(Bildkredit: Spigen)

6. Spigen Slim Armor Case

Slimline Inkluderar ett stativ Får inte överleva mer än några droppar Spigen erbjuder redan en mängd fodral till iPhone 12, men det här fångade vårt öga för sin tunna ram, men det är tveksamt om det är mindre hållbart på grund av det. Hur som helst, bakpanelen snäpper fast i läppen runt telefonen för dubbelt skydd, och stödet kommer väl till pass om du planerar att se en film eller två.

Funda de silicona Apple con MagSafe

(Bildkredit: Apple)

7. Apple Silikonfodral med MagSafe

Många färgalternativ Möjlighet att lägga till tillbehör Dyra Apples silikonfodral är kanske inte det billigaste, men variationen av färger och solid konstruktion gör dem till en lätt utmanare. Nytt för i år är företagets MagSafe-teknologi, som inte bara gör att enheter kan laddas mer effektivt, utan också säkrar fodral på plats och gör att tillbehör kan "ympas" på din telefon. , såsom en läderplånbok för butikskort (säljs separat för ytterligare 59 € / €). AU €59/89). Bästa Apple silikonfodral med MagSafe iPhone 12-erbjudanden och Apple silikonfodral med MagSafe iPhone 12 mini iPhone 12 | 12 Pro Silikon ... iPhone 12 mini silikonfodral ...

Cartera de piel mujjo full

(Bildkredit: Mujjo)

8. Mujjo plånboksfodral i helläder

Bra läderkänsla Har ett kortfack Bäste Ett annat dyrt alternativ, men Mujjo Full Leather-fodralet erbjuder en snygg design i flera färgalternativ, samt ett inbyggt kortfack. Materialet är "greppvänligt", vilket bör hjälpa till att förhindra olyckor, och det är tillverkat av fullnarvsläder, så det är tillräckligt tufft för att tåla mer än några droppar. Kolla in Mujjo Full Leather Wallet-fodral för iPhone 12 här och Mujjo Full Leather Wallet-fodral för iPhone 12 mini här.

Bandolera Emma en piel granulada

(Bildkredit: Bandolier)

9. Emma Pebble Läder Crossbody-väska

Något lite annorlunda Mångsidigt dolt fack Inget enhetsskärmskydd Ett fodral som kan hjälpa din iPhone att fullända din outfit, detta snygga fodral i "axelrem"-stil kommer att hålla din iPhone nära hela tiden med en över axeln designad axel. Dess design med öppet ansikte betyder att du vill se till att du inte gungar den på hårda ytor, men ett dolt fack på baksidan låter dig bära vilket bankkort eller ID som helst. Remmen är också avtagbar. Ta en titt på Emma Pebbles läderrem här.

Funda de piel Greenwich Blake

(Bildkredit: Greenwich England)

10. Greenwich Blake Läderfodral

Slå in din telefon i lyx Skön textur Mycket grepp Mycket dyrt När folket i Greenwich lägger lyx till namnet på ett fodral skojar de inte: de är gjorda av samma material som Bentleys interiörer. Med ett foliofodral med intern kortförvaring och möjlighet till gunmetall eller gunmetal finish, finns det också ett snäppfack på baksidan för att möjliggöra ytterligare förvaring. Upptäck Greenwich Blake läderfodral för iPhone 12 här och Greenwich Blake läderfodral för iPhone 12 här.