De 15 bästa Presidents Day TV-försäljningarna att shoppa i helgen

De 15 bästa Presidents Day TV-försäljningarna att shoppa i helgen

Semesterhelgen är här, vilket innebär att Presidents Day TV-försäljning är live med fantastiska erbjudanden på en mängd fantastiska skärmar. Vi har letat i veckor för att hitta de bästa Presidents Day TV-försäljningarna, och vi har samlat de 15 bästa gratiserbjudandena just nu.

Presidents Day-reaevenemanget är ett bra tillfälle att köpa en billig TV, och vår lista innehåller allt från en avancerad QLED-skärm till en budgetuppsättning med stor skärm, med priser som börjar på bara $XNUMX. . XNUMX € hos återförsäljare som Best Buy, Walmart, Samsung och Amazon.

Höjdpunkterna på vår lista inkluderar vår högst rankade TV, LG:s 2-tums C1,598.50 OLED, till försäljning för ett nytt rekordpris på $719.99 4 (öppnas i en ny flik), Omni Series TV från 298-tums TV:n Amazons högt rankade XNUMX-tummare reducerat till $XNUMX (öppnas i en ny flik) och denna XNUMX-tums Hisense XNUMXK Roku TV för bara $XNUMX (öppnas i en ny flik).

Ta en titt på fler av de bästa Presidents Day TV-försäljningarna nu, varav de flesta inkluderar rekordpriser, så vi förväntar oss inte att du hittar ett bättre erbjudande på Presidents Day. De flesta erbjudanden slutar imorgon vid midnatt, så du bör dra nytta av dagens rabatter medan du kan.

15 Presidents Day TV-bästsäljare

Om du letar efter fler tekniska erbjudanden kan du fråga om vår sammanfattning av Apples Presidents' Day-försäljning och de bästa Presidents' Day-försäljningen av bärbara datorer.