Vi samlar ihop dagens bästa erbjudanden från Amazons senaste rea, och vi har sett den bästsäljande Apple Watch 7 till ett pris på 349.99 USD genom tiderna när du använder bonuskupongen på 40 USD i kassan.

Apple Watch 7 är den senaste och bästa smartklockan från Apple med en 70 % ljusare skärm som alltid är på, snabbare laddning och 20 % mer skärm, vilket gör den lättare att använda och läsa. Designen har också förnyats med mjukare, rundare kanter och nya 41 mm och 45 mm storlekar. Apple Watch 7 innehåller fortfarande alla fiffiga funktioner i Series 6 smartwatch, som blodsyreövervakning, en EKG-app och aktivitetsspårning.

(*7*) Dagens Apple Watch-erbjudande gäller Black Sport Band och 41mm Smartwatch och finns just nu i lager och redo att skickas. Om du är intresserad av andra sportbandsfärger har Amazon även blått, grönt, rött och Starlight till salu.

(*7*) dagens bästa Apple Watch-erbjudande

Fler erbjudanden från Apple Watch

Dagens bästa Apple Watch-erbjudanden

Handla fler erbjudanden med vår sammanfattning av de bästa Apple Watch-erbjudandena och reorna, och du kan se de bästa Apple Watch 7-priserna och erbjudandena just nu.

Dela detta