7 tips för att bli en professionell rummyspelare
Är alla dina färdigheter på samma nivå som ett online rummyspel? Detta färdighetsbaserade spel är ett av våra favoritspel som vi spelar som en hobby och har ägnat oss åt i generationer. Det bästa sättet att bli ett Rummy-proffs är att spela det oftare. Det är ett spel som kan fulländas med övning och det finns många sätt att göra det, nu mer än någonsin.

Online rummy har blivit en grej nu när flera plattformar har dykt upp som ger spelare möjlighet att spela kortspel gratis.. Av denna anledning har människor lättare tillgång till ett spel rummy, och detta tvingar dem inte längre att sitta på ett ställe för att spela. Spelare har förbättrats i rummy, om du vill öka din nivå, här är sju tips för att bli en professionell rummyspelare.

1. Var uppmärksam på nästa spel

Detta gäller nästan allt i livet, även att spela rummy. Det är väldigt viktigt för en spelare att känna sig bekväm och fokusera på spelet. Detta hjälper en spelare senare i spelet när tävlingen avslutas. Det är därför det bästa sättet att starta ett spel är att fokusera och känna till alla regler.

2. Sikta på att göra rena sekvenser först

En ren sekvens är en sekvens som innehåller tre eller fler kort av samma färg. Observera att denna sekvens inte får skapas med ett jokertecken, eftersom det skulle räknas som en oren sekvens. Det finns dock ett undantag som de flesta inte är medvetna om. Jokern kan användas för att skapa en serie om den används med motsvarande värde.

Att få en ren sekvens först hjälper en spelare att gå igenom spelet, samtidigt som han ger honom en uppfattning om sin motståndares hand och spelet han spelar.

3. Bli av med kort med höga poäng tidigt

Kort som ett ess, kung, dam och tjänare är mycket populära kort i spelet, men bara om de används med omtanke.. Att hålla dessa kort dolda och inte dra ut dem i förtid ökar bara dina chanser att förlora mot matchen med flest poäng. Därför är det bättre att skapa en sekvens från kort med högt värde tidigt i spelet eller slänga dem.

4. Försök att samla korten i mitten

Mellankorten är mycket underskattade i online rummy. Det är dock dessa kort som kan öka en spelares chanser att skapa en hand. Därför, om en spelare lyckas få en 6:a kan den kombineras med 4 och 5, 5 och 7, eller 7 och 8.

5. Använd Joker-kortet graciöst.

En spelare måste vara medveten om vikten av en joker i online rummy. Det är ett wild card som kan vända tabellen till din fördel om det används på ett klokt sätt. Som sagt, en spelare måste känna till serien som kan skapas med Joker-kortet, och sedan sträva efter att skapa serien för att få flest poäng.

6. Var medveten om att bli fångad

Fiske är en teknik som rummyspelare använder för att attrahera det kort de behöver mest från en motståndare för att slutföra sitt set.. En spelare måste ta hänsyn till korten som han återvinner i spelet eller i lotten. Detta ger motståndaren en uppfattning om vilket kortspel du letar efter.

Istället, när en spelare är installerad i spelet, kan de använda samma trick för att få de kort de behöver för att slutföra sin serie.

7. Vet när du ska avsluta spelet.

En bra rummyspelare vet när han ska dubbla. Att avsluta spelet utan att ta ett kort kommer att kosta dig 20 poäng i motsats till att sluta efter att ha valt ett kort som tar 40 poäng.

Så om du har en hand som inte verkar spelbar, låt den vara. Spela nästa.

Dela detta