Efter att ha jobbat hemifrån i några år vill ingen gå tillbaka till jobbet. Men hemmakontor kommer med unika distraktioner: irriterande rumskamrater, uppmärksamhetssökande barn, otymplig utrustning och att göra-listor kan alla störa arbetarnas förmåga att fokusera.

Enligt en nyligen genomförd Pew Research-studie säger 44 % av de tillfrågade att det har blivit lättare att arbeta hemifrån, men 60 % säger att de känner sig mindre kopplade till kollegor, och en del är kontorshungriga eftersom ditt hem inte är det. De har de resurser de behöver. Det är här en coworking-plats kan rädda dagen.

När världen börjar återvända till kontoret, tittar många tekniska arbetsgivare på coworking-utrymmen som ett alternativ till att arbeta hemifrån och på kontoret.

"Vi har inga permanenta kontor längre", säger Andi Mann, CTO för Qumu, en leverantör av företagsvideoteknik. Det står att företaget har stängt eller håller på att stänga alla sina kontor utanför företagets huvudkontor i Minneapolis. Som en ersättning för dessa skrivbord står företaget för räkningen för att arbetare ska få ett kontor hemifrån för att arbeta.

"Vi hjälper dem att ta sig, med eller utan kollegor, till en plats som WeWork eller andra delade arbetsytor", säger han. "Jag gör det själv faktiskt. Jag hyrde nyligen ett hotellkonferensrum för mina chefer att träffas i samma rum under några dagar. »

Förutom att helt enkelt lämna huset kan enskilda arbetare skörda ett antal fördelar genom att gå till en lokal arbetsplats, liksom arbetsgivare när de ger team grönt ljus att flytta dit.

1. Öka din kreativitet

"En förändring av landskapet kan vara precis vad du behöver för en boost av kreativitet och inspiration", säger Ray Blakney, VD och medgrundare av Live Lingua online språkskola. När du tillbringar större delen av din arbetsvecka på ett hemmakontor kan det hjälpa dig att få ett annat perspektiv att ta dig ur den alltför välbekanta miljön till en ny plats.

Att vara runt andra människor som också arbetar kan också öka din koncentration. En Harvard-studie från 2014 fann att "att skapa kollisioner" där arbetare interagerar med varandra, inom eller utanför organisationen, ledde till högre prestanda.

Även om det kan låta bra för produktiviteten att arbeta hemifrån kan det i vissa fall vara tvärtom. "Att dra sig tillbaka till gränserna för ditt hemmakontor i flera dagar kan verka produktivt, men det innebär också en enorm risk för alienation", säger Brian David Crane, grundare av digital marknadsföringsfonden Spread Great Ideas. Och självklart, utan mänsklig interaktion, är det lätt att bli en eremit utan byxor och utan dusch.

"Även om du inte delar samma mål som de människor som delar din arbetsyta, kommer bara att se andra avsiktliga ansikten hjälpa dig att fokusera mer på arbetet", säger Crane. "Att arbeta med andra människor påminner dig om att du är en del av ett större arbete för att få saker gjorda, inte bara en väsentlig del av din dator."

2. Organisera möten

Medan ett hemmakontor skär ner på restiden, är det inte en idealisk plats att hålla möten, vare sig med kollegor eller kunder. Men att gå till huvudkontoret bara för att sitta med folk som också ska dit av samma anledning kan vara ett enormt slöseri med tid för alla. Om du till exempel bor i New Jersey och vill träffa kollegor som också bor i New Jersey, men deras kontor ligger på Manhattan, kan att hitta en lokal coworking space spara mycket tid och krångel i världen, särskilt om det är en möte veckovis eller månadsvis.

"För personer som gillar att hålla sina scheman flexibla kan dagskort ge dem möjlighet att arbeta även på dagar då de behöver vara någon annanstans, träffa människor eller göra ärenden", säger Ruth Shin, grundare och VD för the real. fastighetsbolaget PropertyNest. .

Ett coworking space kan också vara användbart när du behöver ha personliga möten med personer utanför företaget. "Come meet me at the downtown coworking space" låter bättre än "Let's meet at Starbucks", säger Shawn Plummer, VD för onlineförsäkringsbolaget The Annuity Expert.

Detta gäller särskilt om du diskuterar något känsligt eller komplext och inte vill bli avbruten av servrar eller andra kunder, eller om du möter flera personer och inte kan vara säker på att det kommer att finnas ett tillmötesgående utrymme i din cafeteria.

"Coworking spaces är belägna i hjärtat av en stad, nära kollektivtrafik och restauranger, och är också bekväma för medlemmar att arbeta", säger Tim Parker, marknadschef för Syntax Integration, en datortjänstleverantör. . "Att arbeta hemifrån eller på ett kafé kanske inte skickar det rätta budskapet till potentiella kunder, men coworking-utrymmen inkluderar inte bara professionella utrymmen, utan också dedikerade mötesrum, kaféer och kaffeområden för att hjälpa dig att få bättre kontakt."

3. Sätt ihop ett avlägset team

En coworking space kan också erbjuda ett helt distanserat team möjlighet och plats att träffas då och då, oavsett om det är för 3 månadsmöten eller några "på kontoret" dagar i veckan.

"Att hyra en coworking-plats kan vara fördelaktigt för ditt team och ge dem en ursäkt att träffas och samarbeta trots arbetets avlägset beskaffenhet", säger Roy Morejon, VD och medgrundare av Enventys Partners, ett hybridföretag på distans. och marknadsföring av företag personligen.

"Utan ett coworking space har medarbetarna ingen professionell plats att träffas på, vilket motverkar interaktion och kommunikation i verkliga livet", säger han. "Att investera i ett mötesrum några timmar i veckan kan samla ditt team då och då och ge alla friheten och flexibiliteten att arbeta hemifrån."

Nick Chernets, VD för SEO-dataleverantören DataForSEO, håller med. "Det är lättare att samarbeta med människor och diskutera brådskande ärenden personligen", säger han. "Om du vill prova ditt arbete, få direkt feedback från kollegor, prova olika alternativ eller diskutera dina val i realtid, är det mycket lättare att göra det när du fysiskt är i samma rum som de människor du är med. att jobba. ”

4. Röd

Nätverksmöjligheter på ditt hemmakontor eller i soffan är ganska begränsade, såvida inte din katt hjälper dig med FoU. Att arbeta i ett coworking-utrymme, även några dagar i månaden, kan öppna dörren till möjligheter att träffa andra människor, göra lite av nätverk, njut av den sociala interaktionen i en kontorsmiljö och till och med hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb.

"Du kan få fantastiska resultat genom att anställa i ett coworking-utrymme", säger Yang Zhang, VD och medgrundare av Plasmic, en visuell byggare för webben. "Skriv ut på anslagstavlan, prata med personalen eller bara ta kontakt med andra människor som använder utrymmet för att arbeta. Intervjuer på plats kan till och med innebära att du kanske har en ny arbetare den dagen. Alternativt kan du hitta personer som du kan introducera dina produkter för och skapa nya jobb åt dig själv.

5. Undvik personliga distraktioner

När du arbetar hemifrån är det lätt att bli distraherad av allt från barn, makar och husdjur till kläder och disk som behöver tvättas. Alla dessa saker kan störa din koncentration eller ge ett enkelt sätt att skjuta upp en svår uppgift.

När du tappar fokus eller behöver varva ner och få lite arbete gjort, kan gå till ett coworking space hjälpa dig att tillfälligt fly alla distraktioner som plågar dig hemma så att du bättre kan fokusera på uppgiften. "Det kan vara ett effektivt sätt att avsluta ett stort projekt som kräver mer uppmärksamhet för att genomföra", säger Scott Lieberman, ägare och grundare av finansiell rådgivningssajt Touchdown Money.

6. Skaffa en fysisk adress

Om du driver ditt eget företag eller får post som en del av ditt jobb kanske du inte vill dela din hemadress med kunder, även om du gör det mesta av ditt arbete hemifrån. En coworking space ger dig en adress där du kan ta emot post och ger ditt företag ett extra lager av legitimitet. "Det visar att du är tillräckligt dedikerad till ditt jobb för att engagera dig någonstans så att du kan göra just det", säger Plummer.

Om du tar emot försändelser kan en posttjänsteman på ett coworking-utrymme skriva på för dessa leveranser. Den är idealisk om du vill gå ut och äta lunch eller gymmet, eller helt enkelt för att undvika avbrott. Och det kan spara dig mycket besvär om du inte har en säker plats att ta emot dina försändelser hemma. Ett coworking-utrymme är säkert, bemannat och har vanligtvis ett postrum.

7. Spara pengar

När människor tänker på coworking-utrymmen kan de anta att det är en kostnad, även om det är nödvändigt. Men du kan bli förvånad över hur mycket pengar det kan spara dig.

De flesta coworking-utrymmen erbjuder dyra kontorssaker som skrivare, whiteboards och till och med öl och kaffe som du kan komma åt gratis om du är medlem. Även om det inte är värt det bara för skrivaren att köpa ett dagskort, kan du som medlem ge dig tillgång till kontorsutrustning, som den här snygga ergonomiska stolen, utan att behöva köpa den eller hitta plats i ditt hem.

Copyright © 2022 IDG Communications, Inc.

Dela detta