1656080117 94 7 nya filmer och TV-program på Netflix Prime

Efter förra veckans uppfriskande lågmälda skörd av ankomster från streamingtjänster, återvänder Netflix till rampljuset med två flaggskeppsproduktioner vars namn säkerligen kommer att träffa Twitters trendsida under de kommande dagarna.

I själva verket är det svårt att avgöra vilken ny serie som är viktigare: Money Heist: Korea – Joint Economic Area eller The Umbrella Academy säsong 3. för HBO Max också för en gåva, tack vare den efterlängtade releasen av Westworld säsong 4.

Nedan har vi samlat sju av de bästa nya filmerna och TV-programmen som finns att streama på Netflix, Prime Video, Apple TV Plus och mer i helgen.

Money Heist: Korea – Common Economic Space (Netflix)

Money Heist-fans kan ha sett sin älskade spanskspråkiga Netflix-show avslutas förra året, men franchisen återvänder i helgen i form av Money Heist: Korea – Joint Economic Area, en koreansk anpassning av Alexs kriminella historia. Ananas. Serie.

Den här remake-följeslagaren följer en grupp tjuvar, ledda av Squid Game Park-stjärnan Hae-soo, när de försöker fly från Koreas nyligen enade valuta till den gemensamma ekonomiska zonen. Pina själv är en exekutiv producent för serien, som Netflix säger "kommer att blåsa nytt liv i det välbekanta." [Money Heist] berättelse och föra tillbaka materialet till globala publiker.

I ett liknande format som Stranger Things 4 är de första sex avsnitten av Money Heist: Korea – Joint Economic Area tillgängliga att streama idag, med den andra halvan av programmets första säsong senare i år. Gör dig redo: den här kommer att bli stor.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden

The Umbrella Academy Säsong 3 (Netflix)

Allas favoritsuperkraftiga (och lite dysfunktionella) familj gör sin efterlängtade återkomst till Netflix i helgen.

Umbrella Academy Säsong 3 ser Hargreeves-klanen ta sig an den lika fantastiska Sparrow Academy, innan de två familjerna, till ingens förvåning, tvingas ta itu med ännu en potentiellt apokalyptisk händelse. Intressant nog är showen inte längre parallell med Gerard Way och Gabriel Bás serie med grafiska romaner (nästa volym har ännu inte släppts). Därmed markerar The Umbrella Academy säsong 3 också ett kreativt avsteg från tidigare säsonger.

Tyvärr, enligt TechRadars hemmahörande underhållningsreporter Tom Power, är seriens nya avsnitt "en frustrerande blandning av bra och dåliga idéer" som gör The Umbrella Academy säsong 3 till "seriens svagaste ingång hittills." Som sagt, superhjältefans kommer förmodligen fortfarande att hitta massor av action att njuta av här.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Westworld säsong 4 (HBO Max)

Westworld-fans, din tid har kommit: Säsong 4 av HBO:s fängslande sci-fi-serie börjar streamas på HBO Max i USA och Sky and Now TV i Storbritannien från och med söndag.

Eftersom showen inte har visat sig på över två år skulle du bli förlåten om du går in i Westworlds efterlängtade fjärde säsong med lika mycket bekantskap som den första, och för att vara ärlig är vi fortfarande lite osäkra på var dess krångliga historia slutade i oss själva. Vi vet dock att Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris och till och med James Marsden kommer att göra om sina roller i nya avsnitt, medan West Side Story-stjärnan Ariana DeBose ansluter till rollistan som nykomling.

Westworld fick en bra start när den lanserade sin första säsong 2016, så vi hoppas innerligt att säsong 4 kan få denna supersnygga HBO-show tillbaka på rätt spår efter ett par uppföljningsbidrag.

Tillgänglig att streama på HBO Max i USA och Sky and Now TV i Storbritannien från och med söndag.

Dagens bästa HBO Max-erbjudanden

Chloe (huvudvideo)

Efter att ha debuterat i Storbritannien med strålande recensioner tidigare i år, är författaren/regissören Alice Seabrights kritikerrosade thrillerserie Chloe nu tillgänglig för streaming över hela världen på Prime Video.

Med The Crowns Erin Doherty i huvudrollen följer denna sexdelade show Becky, en tyst XNUMX-åring som är besatt av Instagram-kontot för en stadsrådsmedlems till synes perfekta fru (Poppy Gilbert). Men när den senare dör plötsligt antar Becky en ny personlighet och försöker infiltrera kvinnans liv i jakt på svar.

Kritiker beskrev Chloe som "en absolut fröjd av en show" när den lanserades på BBC i februari, så det är definitivt en show för fans av Netflix jämförbara serie Inventing Anna (liksom de som uppskattade bidragen från Seabright till Sex Education).

Nu tillgänglig att streama på Prime Video.

Dagens bästa Amazon Prime-erbjudanden

Loot (Apple TV Plus)

Den stjärnspäckade serien kommer fortfarande till Apple TV Plus 2022.

Loot, en ny arbetsplatskomedi från författarduon Alan Yang (Master of None) och Matt Hubbard (30 Rock), följer Maya Rudolphs Molly Novak, en kvinna som finner sig själv med en oväntad förmögenhet efter att hennes man (Adam Scott) svikit henne. Men när Molly upptäcker att det finns en välgörenhetsstiftelse skapad i hennes namn, inser hon snart att en stor makt är på väg... du vet resten.

Mj Rodriguez, Ron Funches och Joel Kim Booster spelar i Loot tillsammans med Rudolph, vars tre första avsnitt är tillgängliga att streama idag. De återstående sju bidragen i showen är planerade att anlända varje vecka till och med den 12 augusti.

Nu tillgänglig att streama på Apple TV Plus.

(*7*)Man vs Bee (Netflix)

Vad mer kan vi säga om Man vs. Bee att miniatyren ovan inte avslöjar?

Denna 10-avsnitt långa Netflix-serie följer en töntig pappa, Trevor (Rowan Atkinson), som hamnar på en kollisionskurs med en busig humla samtidigt som han skyddar en rik affärskvinnas hem. Trevor är fast besluten att bli av med denna irriterande bugg och tar saken i egna händer, med lustiga och katastrofala konsekvenser.

Om den älskade brittiska komikern Atknison inte hade varit inblandad i detta till synes löjliga projekt, hade vi förmodligen rekommenderat honom att missa det, men så är Mr. Bean-skådespelarens varaktiga överklagande att Man vs Bee ser ut som ett genuint briljant roligt.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Beavis och Butt-Head skapar universum (Paramount Plus)

TechRadars globala redaktör Gareth Beavis har varit baken av grymma Beavis- och Butt-Head-skämt hela sitt liv, så vi kommer inte att göra det här. Inga skämt. Ingen.

Gareth Beavis och Butt-Head Do the Universe (fan!) återuppväcker den ikoniska tecknade duon för ett nytt långfilmsäventyr på Paramount Plus. Filmen anländer som en föregångare till parets serialiserade väckelse senare i år, och tar upp direkt efter händelserna i 1996 års Beavis och Butt-Head Do America och skjuter de titulära slacker tonåringarna in i nuet, där de möter internet. , romantik och. ..iPhone?

Franchiseskaparen Mike Judge återupptar sina roller som Beavis och Butt-Head, medan många av Silicon Valley-komikerns motspelare, inklusive Martin Starr, Chris Diamantopoulos och Jimmy O. Yang, också spelar.

Nu tillgänglig att streama på Paramount Plus.

Dagens bästa Paramount Plus-erbjudanden

Dela detta