Eftersom det nu är officiellt december är vi glatt överraskade över den relativa bristen på festliga inslag som träffar streamingtjänsterna i helgen.

Spara ihop för Scrooge: A Christmas Carol på Netflix – det finns alltid en! – Den första vågen av on-demand-innehåll denna månad är en sann blandning av genrer. Det betyder inte att det inte finns något att titta på de kommande dagarna, ja. Faktum är att det motsatta är sant, med sex olika streamers representerade i veckans högprofilerade rekommendationsserie.

Nedan har vi samlat sju av de bästa nya filmerna och TV-programmen som finns att se på Netflix, Prime Video och HBO Max under de närmaste dagarna.

Sås (Disney Plus)

Nu, här är en serie som vi inte förväntade oss att se 2022 (dvs innan den tillkännagavs vara i produktion). Willow, en Lucasfilm-producerad uppföljare till Ron Howards fantasyfilm från 1988 med samma namn, streamas nu på Disney Plus.

Med Warwick Davis igen som titelmagikern Willow Ufgood, detta åttadelade spektakel, som markerar Lucasfilms första icke-Star Wars-projekt på fem år, utspelar sig två decennier efter Howards originalfilm och följer sex hjältar på en längdresa för att rädda sina hemland.

Bortsett från Davis är Willows rollfigur helt ny. Vi pratade med Ellie Bamber, som (åtminstone från början) spelar Dove, hushållerskan i programmet, om att hålla hennes karaktärs sanna identitet hemlig. Och, i en separat intervju med TechRadar, berättade Davis själv hur "allt stämde perfekt" för att få Willow tillbaka till skärmen.

Nu tillgänglig att streama på Disney Plus.

Dagens bästa Disney+-erbjudanden

Disney (öppnas i en ny flik)(*7*)Slow Horses Säsong 2 (Apple TV Plus)

En av de bästa programmen på Apple TV, Slow Horses, återvänder för sin efterlängtade andra säsong denna helg.

Nya avsnitt av spiondramat med Gary Oldman i huvudrollen är inspirerade av den andra boken i Mick Herrons Slough House-serie – Dead Lions – med Jackson Lamb (Oldman), River Cartwright (Jack Lowden) och Diana Taverner (Kristin Scott Thomas). ) igen. i uppdrag att lösa ett skruvat mordgåta.

De två första avsnitten av Slow Horses säsong 2 är tillgängliga att streama nu på Apple TV Plus, och de andra fyra kommer i veckovisa omgångar varje fredag. Serien har redan förnyats för sin tredje och fjärde säsong, så förvänta dig fantastiska saker från denna första uppföljare.

Nu tillgänglig att streama på Apple TV Plus.

Dagens bästa Apple TV+-erbjudanden

AppleTV + (öppnas i en ny flik)

Lady Chatterleys älskare (Netflix)

Ett ord av varning: Lady Chatterleys älskare är het. Det är en historia som alltid har varit och alltid kommer att vara, och Netflix anpassning av DH Lawrences roman med samma namn är inget undantag från den regeln.

Vid detta tillfälle kommer de unga brittiska stjärnorna Emma Corrin (The Crown) och Jack O'Connell (Unbroken) in i den slitna huden på Lady Constance Reid respektive spelchefen Oliver Mellors, två karaktärer från mycket olika världar som går ombord. på ett riskabelt äventyr. äventyr. Utomäktenskaplig affär.

Innan hon kom till Netflix njöt Lady Chatterley's Lover en kort teaterrunda och fick nästan enhälligt kritikerros för sin autentiska och gripande skildring av förbjuden kärlek. Så, det verkar, kan det komma in på vår lista över de bästa Netflix-filmerna.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden

netflix

Scrooge: A Christmas Carol (Netflix)

Det skulle inte vara jul utan ytterligare en nonsensisk men märkligt välkommen anpassning av Charles Dickens gamla semesterfavorit, A Christmas Carol. I år försöker Netflix leverera just det, bara veckor efter att Apple följde efter med sin egen anpassning, Spirited.

Streamerns animation (och musikal) berättar historien om en snål gammal man som kommer för att lära sig betydelsen av jul med rösterna av Luke Evans, Olivia Colman och Jessie Buckley. Vid första anblicken är filmen mycket mer bekant än vi är vana vid att se i A Christmas Carol-berättelser.

Recensionerna har inte varit särskilt snälla mot den här ännu, men om du letar efter en enkel festklocka i helgen hoppas vi att du fortfarande kommer att hitta mycket att njuta av här.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Three Pines (Prime Video)

Spider-Man: No Way Home-stjärnan Alfred Molina återvänder till skärmen i helgen för att rubriken rollbesättningen i Prime Videos senaste kriminalserie Three Pines.

Doc Ock-skådespelaren spelar en erfaren detektiv som söker efter svar i detta makabra drama som utspelar sig i Quebec, som är anpassat från Louise Pennys prisbelönta Inspector Gamache-serie av romaner. Som sådan kan du förvänta dig fler vändningar än ett helter och tillräckligt med spänning för att hålla ditt blod pumpande genom de kalla vintermånaderna.

Det första avsnittet av Three Pines är tillgängligt att streama nu, med de återstående sju bidragen planerade att anlända varje fredag ​​fram till säsongsfinalen den 23 december. Vi hoppas att det är en av årets bästa Prime Video-program.

Nu tillgänglig att streama på Prime Video.

Dagens bästa Amazon Prime-erbjudanden

Amazon Prime

The Great American Baking Show: Celebrity Holiday (El canal Roku)

Rokus streamingenhet fick nyligen 36 nya livekanaler gratis, där toppen av det numret är en hel kanal dedikerad till den populära brittiska reality-importen The Great British Baking Show.

Som en del av Rokus nya licensavtal innehåller The Roku Channel nu också ett kändisavsnitt med semestertema av The Great American Baking Show, som ursprungligen sändes på ABC i USA.

Formatet är enkelt: sex kändisar, inklusive skådespelaren Nat Faxon och före detta NFL-stjärnan Marshawn Lynch, tävlar om att producera de bästa bakverken för domarna Prue Leith och Paul Hollywood. Behöver vi säga mer?

Nu tillgänglig att streama på The Roku Channel.

Branson (HBO Max)

Veckans favoritdokumentär är Branson, en fyrdelad titt på livet och arvet efter (ni gissade rätt!) den brittiske affärsmannen Richard Branson.

Känd för att ha grundat megabolaget Virgin Group, som för närvarande värderas till över 5 miljarder euro, har Branson levt ett onekligen unikt liv på jakt efter äventyr och äventyr, och denna HBO-producerade dokuserie tar hans hits, hans kontroverser och hans ta risker. personlighet.

Nu tillgänglig att streama på HBO Max.

Dela detta