Om du har vågat dig på sociala medier under de senaste dagarna, vet du att den gångna helgen var en ganska stor tid för streamingtjänster. Le retour d'Obi-Wan Kenobi på Disney Plus och Stranger Things på Netflix sände Internet en chute libre, och vous êtes förmodligen extra encore en train de vous frayer un chemin à travers l'une ou les deux de ces-serien alors que nous entrons in juni.

Vi kommer inte att låtsas att någon av nykomlingarna i veckans sändning kan matcha någon av dessa storsäljande serier för hypen, men The Boys efterlängtade återkomst till Amazon på Prime Video kommer säkerligen att vara en stötesten för fantasyfans med många underhållningsalternativ redan på din tallrik.

Nedan har vi samlat sju av de bästa nya filmerna och TV-programmen som finns att streama på Netflix, Prime Video, Disney Plus och mer i helgen.

The Boys säsong 3 (Prime Video)

Superhjältefans, stå upp. Amazons R-klassade (och väldigt populära) Prime Video-serie The Boys återvänder för sin efterlängtade tredje säsong i helgen.

Ett år efter programmets explosiva säsong 2-final, visar de nya avsnitten att de titulära Supes kämpar för att anpassa sig till sina nya maktpositioner i en värld som åtnjuter en efterlängtad period av fred. Men naturligtvis varar inte tystnaden länge, och uppkomsten av den skräckinjagande fienden Soldier Boy sätter Billy, Hughie, Annie och kompani på kollisionskurs med förstörelse igen. Vi pratade nyligen med showrunner Eric Kripke för att ta reda på hur The Boys säsong 3 markerar dramat jämfört med tidigare säsonger, och det räcker med att säga att fansen är i en njutning.

De första tre avsnitten av den nya serien är tillgängliga att streama nu på Prime Video, och de återstående fem släpps varje vecka till och med den 8 juli.

Nu tillgänglig att streama på Prime Video.

Dagens bästa Amazon Prime-erbjudanden

(*7*)Gevär (Hulu, Disney Plus)

Trainspotting-regissören Danny Boyle kommer till den lilla skärmen med Pistol, en sexdelad miniserie producerad av FX med debuten av det legendariska brittiska punkbandet The Sex Pistols.

Baserad på gitarristen Steve Jones memoarer från 2017 Lonely Boy, visar showen återföreningen av Jones (Toby Wallace), frontmannen Johnny Rotten (Anson Boon), trummisen Paul Cook (Jacob Slater) och basisterna Sid Vicious (Louis Partridge). ) och Glen Matlock (Christian Lees) på 1970-talet kartlade bandets snabba uppgång till berömmelse och ryktbarhet. Talulah Riley, Maisie Williams och Thomas Brodie-Sangster är bland de andra stjärnorna som medverkar i serien, som tyvärr har beskrivits av kritiker (inklusive TechRadars Tom Goodwyn) som helt stil och ingen substans.

Ändå kan Pistol vara värt att titta på enbart för sin kontrovers utanför skärmen. John Lyndon (alias Johnny Rotten) kallade showen "den mest respektlösa skiten jag någonsin behövt stå ut med", vilket gör oss mer intresserade av att titta på än vi annars skulle ha varit.

Nu tillgänglig att streama på Hulu i USA och Disney Plus i Storbritannien.

Dagens bästa Disney+-erbjudanden

Interceptor (Netflix)

Om du är på humör för lite galen action i helgen, behöver du inte leta längre än den australiensiska romanförfattaren Matthew Reillys långfilmsdebut på Netflix.

Samproducerad av Marvel-filmstjärnan Chris Hemsworth, The Interceptor följer en egensinnig militärofficer (spelad av Thors skådespelares fru Elsa Pataky) som befinner sig i positionen som den sista försvarslinjen mot den onda planen av en soldat blev kriminell. att ta kontroll över en avlägsen kärnvapenmissilbas.

Visst, den här sammanfattningen kunde inte låta mycket mindre original, men vi slår vad om att Interceptor kommer att fortsätta att vara ett trevligt sätt att varva ner i 90 minuter, särskilt med tanke på involveringen av Extraction och 12 Strong Hemsworth-alumnen.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden

The Orville: New Horizons (Hulu, Disney Plus)

Seth MacFarlanes fan-favorit Star Trek-parodi, The Orville, återvänder för en mycket efterlängtad tredje säsong i helgen.

Nya avsnitt kommer återigen att fokusera på USS Orville och hennes missanpassade besättning, med Ed, Kelly, Gordon och företaget som ger sig ut på ännu fler planetariska missöden över universum. Den tredje utflykten i serien kommer också att markera den sista bågen för skådespelaren och komikern Norm Macdonald, som dog 2021 kort efter att produktionen avslutats.

The Orville: New Horizons Episod 1 är tillgänglig att streama nu på Hulu i USA och Disney Plus i Storbritannien, med de återstående nio bidragen varje torsdag.

Nu tillgänglig att streama på Hulu i USA och Disney Plus i Storbritannien.

Borgen: Might and Glory (Netflix)

Låt oss vara ärliga: Skandinaver har alltid gjort tråkiga tv-serier bättre än någon annan. Borgen, det hyllade danska politiska dramat som ursprungligen sändes mellan 2010 och 2013, är bland de bästa för tillfället, och serien återvänder till den lilla skärmen via Netflix i helgen med Power and Glory (även känd som Borgen säsong 4).

Nya avsnitt av The West Wing-liknande show fokuserar på utrikesminister Birgitte Nyborgs (en Westworld-alumn Sidse Babett Knudsen) försök att kontrollera en farlig tvist om Grönlands oljereserver. En stor del av Borgens ursprungliga rollbesättning återvänder till handlingen, med undantag för Game of Thrones-stjärnan Pilou Asbæk.

Allt låter bra House of Cards-meets-Fortitude, och Borgen: Power and Glory har hyllats av kritiker som en smart, mogen och elegant serie som "ställer amerikansk politisk dramatik på skam". Titta på.

Nu tillgänglig för strömning på Netflix.

Physics Säsong 2 (Apple TV Plus)

Apples mörka komedi-drama Physical återvänder till Apple TV Plus mindre än ett år efter att dess första säsong hade premiär i fredags.

Serien sätter återigen Rose Byrnes hemmamamma som blev aerobicsguru Sheila Rubin i centrum, med nya avsnitt som upptäcker att antihjälten inte bara tvingas möta realiteterna i den växande konkurrensen inom fitnessbranschen, utan också till utmaningen att förbli sann. Det. make (Rory Scovel) i en värld av solsken och spandex.

White Lotus (öppnas i en ny flik) stjärnan Murray Bartlett ansluter sig till rollistan i Physique Season 2, vilket i sig är tillräckligt för att väcka vårt intresse för seriens förväntade återkomst. Avsnitt 1 är tillgängligt att streama nu, med de återstående bidragen planerade att anlända varje vecka varje fredag.

Nu tillgänglig att streama på Apple TV Plus.

Dagens bästa Apple TV+-erbjudanden

Det kommer att göra ont (AMC Plus)

Efter att ha gjort sin debut i Storbritannien tidigare i år kommer BBC:s hyllade anpassning av Adam Kays bästsäljande medicinska memoar This Is Gonna Hurt äntligen till AMC Plus (och Sundance Now) i USA i helgen.

Ben Whishaw har huvudrollen som Kay i denna sjudelade svarta komedi, som beskriver författarens erfarenhet som yngre läkare på ob-/gyn-avdelningen på ett upptaget (och vi menar upptaget) UK NHS-sjukhus.

This is Going to Hurt kastar ljus över det hektiska yrkes- och personliga livet för medicinska arbetare runt om i världen, vilket är anledningen till att vi är benägna att beskriva det som ett måste att se 2022. Avsnitt 1 av programmet är tillgängligt att streama nu på de nämnda streamers, med nya bidrag som kommer varje vecka.

Nu tillgänglig att streama på AMC Plus.

Dela detta