Vi visste redan att Google skulle avslöja sina Pixel 7 och Pixel 7 Pro-telefoner vid ett event den 6 oktober. Vi kan nu vara någorlunda säkra på att telefonerna kommer att vara tillgängliga för förbeställning den dagen, eftersom våra vänner på Android Police (öppnas i en ny flik) fångade det finstilta i en officiell reklamfilm från Google (öppnas i en ny flik) . tab) säger Exakt det. I slutet av en Pixel 7 Pro-video säger texten att telefonen kommer att finnas tillgänglig för förbeställning den 6 oktober.

Det kan tyckas självklart, men många tillverkare, särskilt Apple, gillar att skapa en hype mellan telefonmeddelandehändelsen och den dag då du först kan släppa pengar för att köpa en. Apple tillkännagav årets iPhone 14 onsdagen den 7 september, men började inte ta emot förbeställningar förrän fredagen den 9 september.

Det är värt att notera att videon, verifierad av TechRadar, verkar hänvisa specifikt till Pixel 7 Pro. Medan Android Police korrekt antar att alla telefoner kommer att säljas samma dag, har iPhone-lanseringen förskjutits något, med iPhone Larger- skärm 14 Plus finns att förbeställa samma dag som övriga, dock ej vid leverans. .

Om du är nyfiken på Google Pixel-telefoner och skillnaderna mellan alla olika enheter kan du läsa vår fullständiga uppdelning och guide till de bästa Pixel-telefonerna du kan köpa.

Analys: Den 6 oktober blir en stor dag för Google

Vi förväntar oss mycket av Google den 6 oktober, och Google förväntar sig tydligen mycket av sin publik också. Google har redan lovat att dess Pixel 7 och Pixel 7 Pro-telefoner kommer snart, och även om det inte uttryckligen har bekräftat ett releasedatum, är det nästan helt klart. Vi förväntar oss också en avancerad Pixel Watch den dagen, och vi kan se mer information om en kommande Pixel-surfplatta.

Google behöver inte starta reklamtåget på nya enheter, eftersom det redan har gjort det. I ett mycket ovanligt drag tillkännagav Google sin nya Pixel 7-familj på Google I/O förra våren.

Vi har väntat på de här telefonerna i nästan sex månader, så det verkar inte vara någon idé att skjuta upp försäljningen ytterligare två dagar efter det, om inte telefonerna inte är helt klara. Att erbjuda förköp direkt är ett trevligt förtroendevotum att Google ger sina egna enheter och att de är redo att börja.

Dela detta