(*7*) 2 Trade samlar in 7 miljoner euro och påskyndar utvecklingen för att bekämpa FTX-nedfall

(*7*) 2 Trade samlar in 7 miljoner euro och påskyndar utvecklingen för att bekämpa FTX-nedfall

(*7*) 2 Trade, kryptoanalyskortet och handelsstrategiportalen, har just meddelat att dess D2T-tokenförsäljning kommer att avslutas före schemat tack vare ett accelererat utvecklingsschema.

Som en mångfacetterad kryptoinstrumentpanel, (*7*)2 Trade syftar till att tillhandahålla ett nav som både nybörjare och erfarna handlare kan använda för att förbättra sina handelsstrategier, undersöka nya investeringsmöjligheter och fatta mer välgrundade handelsbeslut.

Genom att rulla ut den första vågen av terminalfunktioner före schemat hoppas (*7*)2 Trade kunna hjälpa handlare att skydda sig mot följderna av den senaste FTX-kraschen.

Accelerera utvecklingen(*2*)

Som vi diskuterade ovan verkar kryptovalutamarknaden nå sin lägsta punkt, och dussintals investerare och handlare planerar nu för att få ut det mesta av denna möjlighet.

Med detta i åtanke har (*7*) 2 Trade valt att påskynda sin utvecklingsfärdplan och föra sin kryptomarknadsinformationslösning till marknaden på rekordtid.

Enligt den nyligen uppdaterade färdplanen förväntar sig teamet bakom plattformen nu att leverera Signals Dashboard och dess första våg av funktioner inom de närmaste två veckorna.