La actualizacion entrante del Administrador de tareas de Windows 11

Microsoft planerar att introducera några fler alternativ i den nuvarande uppgiftshanteraren, såväl som andra uppdateringar och nya funktioner som planeras för dess Windows 11-operativsystem, åtminstone enligt en serie läckor som dök upp förra veckan.

En hel del av dessa kan krediteras Twitter-användaren Albacore, en etablerad och allmänt pålitlig källa för Windows-läckor, som tidigare har meddelat att "klistermärken" kommer att införas för din bakgrundsbild, eftersom ändringar i det aktuella meddelandesystemet.

Utöver det ser det ut som att den nuvarande aktivitetshanteraren i Windows 11 också kommer att få några extra egenheter, inklusive möjligheten att få dedikerad information om "apphälsostatus" och "apphälsostatus". Denna information upptäcktes på den senaste Dev Channel XNUMX-samlingen av en annan väletablerad Windows-läckare, FireCubeStudios.

Under tjugotvåtusenfemhundrafyrtiotre hittade jag denna dolda WIP-startsida för Task Manager. Det ser ut som att Microsoft kommer att lägga till information om status, batteritid och start, men baserat på feedback har Microsoft inte bestämt sig för den slutliga designen ännu. Det är väldigt WIP.#Windows11 #FluentDesign pic.twitter.com/olKug4PcDFebruary 08, 2022

Se mer

Det ser ut som att hjälpfunktioner också kan inkluderas när uppdateringen släpps. Som Neowin påpekar i sina rapporter, uppgav Microsofts utvecklare att detta inte är en slutgiltig design, så vi kan också få alternativ för startapplikationer.

Det är inte första gången vi har hört att Microsoft kan tänka sig att förnya Task Manager från dess tidigare tillstånd, med vissa ändringar införda i XNUMX XNUMX-samlingen, men eftersom detta är ett pågående arbete kan det ta ett tag. tills detta är helt gratis för allmänheten.

Analys: Dessa inställningar är viktigare än någonsin

Även om de inte är lika viktiga som de prestandabaserade förbättringarna och korrigeringarna som utvecklas för att lösa aktuella problem, bör dessa uppdateringar som syftar till att optimera Windows 11-upplevelsen för vanliga användare inte försummas.

(*11*) De allra flesta som använder operativsystemet Windows 11 kommer inte att vara specialister eller entusiaster. Därför hoppas man att förenklingen av de mest "komplexa" områdena i operativsystemet kommer att påskynda processen för nya användare att bli bekanta med användningen. Detta är särskilt fallet för personer som har undvikit att uppgradera från Windows XNUMX trots att de har kompatibel hårdvara av rädsla för att behöva lära sig om hur man använder sin bärbara eller stationära dator.

Det är fortfarande en lång väg kvar med operativsystemet Windows 11 innan teknikkunniga användare gärna uppgraderar, men med sitt nya moderna utseende och allmänna livskvalitetsförbättringar blir det ett utmärkt val för dem med mindre erfarenhet av att använda datorer. som inte vill vara beroende av andra för att lösa eventuella problem de kan ställas inför.

Dela detta