Windows 11 2022-uppdateringen ger grafiska alternativ för

(*11*) Windows 11:s omdesignade aktivitetsfält har sett många förbättringar sedan debuten i oktober 2021, och nu ser det ut som att en kommande uppdatering kommer att ge dig möjligheten att dela upp appar och utöka området som visar tiden, så sekunder är visas också. .

(*11*) Windows 11:s första stora uppdatering ändrade aktivitetsfältet, men användare klagade fortfarande på att det fortfarande hade för många begränsade funktioner jämfört med aktivitetsfältet i Windows 10.

Analys: förfining är målet här

När allt kommer omkring kommer Windows 11 att få inställningen "Aldrig sammanfoga" aktivitetsfältet. Den har inte längre fönstertitlar som i Windows 10 och tidigare, men behåller ikonen per fönstermekanism som vissa fortfarande kan ha nytta av. Nytt i build 25246, gömt bakom funktion 29785186 ✨ pic.twitter.com/IyW5t2CZWQ 16 november 2022

Se mer

Feedback om aktivitetsfältet i Windows 11 har varit mer kontroversiellt än till och med Microsoft kunde ha förutsett när det gjorde om det, och det kan bero på förändringens omfattning för vissa.

Istället för en Start-ikon till vänster om aktivitetsfältet, är den i mitten, med funktioner som appgruppering och aktivering av aktivitetshanteraren frånvarande från lanseringen.

Tack vare den första stora uppdateringen som debuterade i september 2022, finns det ett nytt sätt att hantera ett överflöd av appar på aktivitetsfältet, plus att man kan ändra antalet appar som visas på Start-menyn, vilket gör att båda blir mindre röriga. och det borde vara ett svar på några av de klagomål som Microsoft har tagit emot.

Med stora förbättringar som fortsätter att rulla ut till aktivitetsfältet, är det tydligt att Microsoft är långt ifrån klara när det gäller att lyssna på feedback och förfina funktionaliteten ytterligare. Kommer detta att räcka för att få Windows 11:s aktivitetsfält att bli kär? Jag är inte helt säker, men även små justeringar som denna kommer att vara välkomna.

Dela detta