Ta mig till floden

Överlevnadsspel utmanar dig att ta kontroll över farliga vĂ€rldar. Som en allmĂ€n regel börjar han i det smĂ„ och krĂ€ver att han samlar in förnödenheter och resurser för att skapa de exakta verktygen som hjĂ€lper honom att undvika döden. Övergripande framgĂ„ng innebĂ€r att ha tillrĂ€ckligt med kraft för att etablera dig sjĂ€lv högre upp i nĂ€ringskedjan, eller ocksĂ„ luta dig in och bygga ett befĂ€st utrymme som Ă€r tillrĂ€ckligt starkt för att hĂ„lla resten av nĂ€ringskedjan ute. Flamman i floden lĂ„ter dig inte uppnĂ„ nĂ„got av dessa mĂ„l och Ă€r dĂ€rför alltid och under alla omstĂ€ndigheter en berusande upplevelse.

The Flame in the Flood utspelar sig i lantligt artikelsocialt Amerika, och Àr ett procedurgenererat överlevnadsspel som fokuserar pÄ oupphörlig rörelse och improvisation. Hela planeten i spelet bestÄr av en enorm överfull flod som har uppslukt landsbygden, förstört konstgjord infrastruktur och avlÀgsna delar av geografin och förvandlat dem till öar.

Den audiovisuella presentationen av The Flame in the Flood Àr avgörande för att etablera din starka kÀnsla av tillhörighet. Konstriktningen Äberopar estetiken hos en gotisk sagobok. AtmosfÀrisk ljuddesign finns i varje del. Avrinningen frÄn den strömmande floden Àr uppfriskande och tyngden av ÄskvÀder Àr skrÀmmande. Partituret Àr ett utmÀrkt val för Americana, allt frÄn det sorgliga bluesmunspelet till det upbeat spelande av den akustiska gitarren till de melankoliska mandolinerna och den grova rösten i alternativ country. Tillsammans ger de The Flame in the Flood en aura av förtvivlan och lugn skönhet.

Dina huvudpersoner Àr en pÄstÄdd odödlig hund och en överlevande vars primÀra bekymmer Àr att övervaka hans aptit, törst, anatomiska temperatur, utmattning och alla allvarliga skador. Eftersom den överlevande kan gÄ under genom att försumma nÄgon av dessa bekymmer, mÄste spelarna hÄlla dem i schack genom att samla in eller utföra ett flertal föremÄl med hjÀlp av resurser som erhÄllits frÄn landet. Men pÄ grund av spelets narrativa fÄfÀnga kan du bara hÄlla smÄ öar med mycket begrÀnsade erbjudanden. Att hitta rÀtt komponenter för att skapa de föremÄl du behöver regelbundet innebÀr att utforska flera öar medan du kryssar floden pÄ din provisoriska flotte.

Su balsa se puede actualizar en puertos deportivos, siempre que tenga los componentes adecuados.Din flotte kan uppgraderas vid smÄbÄtshamnar, sÄ lÀnge du har rÀtt komponenter.

TvÄ vÀsentliga begrÀnsningar gör detta arbete intressant och ganska svÄrt. Till en början kan huvudpersonen bara bÀra tolv föremÄl i sin ryggsÀck, och du kommer bara att kunna lÀgga till pÄ en eller tvÄ öar i en uppsÀttning multiplar innan strömmen bÀr dig nedströms. Den hÀr designen Àr frustrerande till en början - lusten att hÄlla fast vid varje föremÄl och utforska varje omrÄde kommer att slösa bort för mycket tid och energi pÄ att ordna om din ryggsÀck och ro mot sÀden. Men i det ögonblick du anammar idén om att "gÄ med strömmen", sÄ att sÀga, blir The Flame in the Flood en intressant övning i kortsiktig prioritering och hÀftigt beslutsfattande.

Även om det kommer att krĂ€vas ett antal misslyckanden för att förstĂ„ ekosystemet, Ă€r det nyckeln till att lĂ€ra sig vilka element som Ă€r universellt anvĂ€ndbara och att undvika hamstring i det lĂ„nga loppet för att överleva. Till exempel Ă€r det viktigare att hĂ„lla sĂ€llan belysningsmaterial för att hĂ„lla sig varm, torr och bygga en sĂ€ker plats att sova Ă€n att samla matvaror: maten blir förstörd och Ă€tbar vegetation Ă€r ganska vanlig i vissa ekosystem. att knapra nĂ€r du hittar den. Att bestĂ€mma sina prioriteringar och ha modet att lĂ€mna vĂ€rdefulla saker bakom sig Ă€r en spĂ€nnande utmaning. The Flame in the Flood hĂ„ller dig pĂ„ larm hela tiden. Det liknar en riktig överlevnad.

TyvĂ€rr kan anvĂ€ndargrĂ€nssnittet vara en kĂ€lla till frustration. Viktiga uppgifter, som att sortera ditt lager och fĂ„ en allmĂ€n uppfattning om dina nuvarande bryggningsalternativ, verkar onödigt övervĂ€ldigande pĂ„ grund av antalet steg som krĂ€vs. All relevant information lagras i flera underkategorier som kan nĂ„s frĂ„n en enda skĂ€rm. Lagerhantering och prep finns i separata underkategorier, och recept för olika genrer av konfekt Ă€r uppdelade i underkategorier under dessa. Att hitta de saknade komponenterna för ett visst verktyg kan vara trĂ„kigt pĂ„ grund av behovet av att navigera i menyer och blĂ€ddra igenom flera poster för att komma Ă„t information. Även efter timmar av spelande hade jag fortfarande problem med menysystemet, speciellt nĂ€r jag anvĂ€nde en kontroller. Egentligen började jag anvĂ€nda musen och tangentbordet endast för menyerna för att göra navigeringen enklare.

SÀker. Jag Àr kall, jag Àr blöt, hungrig, utmattad och sliten pÄ alla hÄll. Men man, vilken utsikt.SÀker. Jag Àr kall, blöt, hungrig, utmattad och sliten överallt. Men man, vilken utsikt.

Men att flytta till musen och tangentbordet Àr inte en sak du vill göra eftersom rörelse, sÀrskilt flotthantering, Àr betydligt mer exakt och tillfredsstÀllande med en handledare. Att resa till nya platser med flotte krÀver skicklig navigering av klippformationer, rester av mÀnsklig infrastruktur och flytande skrÀp. De lÄngsamma strömmarna i vattnet förvandlas regelbundet till vÄldsamma stormfall, lika farliga som de Àr njutbara att navigera. Att anvÀnda den sista motstÄndsstÄngen för att skjuta din flotte förbi en enorm taggig hÀll Àr alltid och under alla omstÀndigheter spÀnnande, och nÀr saker och ting lÀttar kan du försiktigt leda din flotte genom resterna av drunknade byar i solnedgÄngen medan du spökar i harmoni. Gjord av stÄl Àr en utmÀrkt erfarenhet.

The Flame in the Flood uppmuntrar dig att lÀgga dina lÄngsiktiga mÄl Ät sidan och leva i nuet, fatta beslut och övervinna kortsiktiga problem med en mer tillfredsstÀllande farlig spontanitet. Trots det krÄngliga menysystemet Àr det ett absorberande spel som lÄter dig uppleva en resa in i nuet och till fullo uppskatta synen, ljuden och glÀdjen av att flyta nerför floden pÄ sin otroliga planet.

Uppdatering: Ankomsten av The Flame In The Flood pĂ„ Nintendo Switch som en "Complete Edition" kommer med mekaniska förbĂ€ttringar och funktionsförbĂ€ttringar som har lagts till sedan spelets första release. Dessa inkluderar livskvalitetsjusteringar i installationen, insiktsfulla kommentarer frĂ„n utvecklaren och viktigast av allt, en annan sĂ€llskapshund att vĂ€lja mellan. Även om visuell lojalitet Ă€r mĂ€rkbart lĂ€gre pĂ„ Switch, och det finns nĂ„gra mindre prestandanackdelar som inte finns pĂ„ andra plattformar, förblir The Flame In The Flood ett unikt och absorberande överlevnadsspel. Vi har uppdaterat poĂ€ngen för att Ă„terspegla vĂ„r erfarenhet av Switch-versionen. - Edmond Tran, fredagen den 9 oktober, tvĂ„tusen sjutton, 00:XNUMX M. AEST

Var man slÀpper ut lÄgan i översvÀmningen

TOPP. 1
Den som kommer - sÀsong 12B
Den som kommer - sÀsong 12B
Amazon Prime Video (Video on Demand); Ricardo Arroyo, Pablo Chiapella, José Luis Gil (skÄdespelare)
Dela detta